Детально про продукцію

Чи знаєте Ви?

Орієнтована полістирольна плівка (ОПС).

Орієнтована полістирольна плівка (ОПС). Полістирол – твердий, жорсткий, аморфний полім...

(читати далі)
Бар’єрний ПП-лоток, ПП+ПЕ-лоток

Бар’єрний ПП-лоток, ПП+ПЕ-лоток

Використовуючи багатолітній світовий досвід у виробництві аналогічного продукту, ми розробили власну технологію виробництва бар’єрного лотку, яка дозволить Вам максимально якісно і зручно пакувати свої продукти.

Відомо, що при збільшенні товщини шару полімерної плівки збільшуються її бар’єрні властивості. Інакше кажучи, чим товще виріб – тим вище його бар’єрні властивості. Наші лотки виготовлені з товстої високоякісної бар’єрної плівки і здатні витримувати газову суміш до 35 днів. Окрім цього, контейнер витримує вагу в значній мірі перевищуючу заявлений об’єм (місткість лотку). 

Наші спеціалісти завжди готові допомогти у налаштуванні обладнання, щоб оптимізувати процес запайки лотків на Вашому підприємстві.     

Вкладиш воголопоглинаючий (вологовбирний).

Вкладиш воголопоглинаючий (вологовбирний). Це нетканий продукт, що складається з натуральної целюлози, бікомпонентного волокна і добавки (наприклад, суперабсорбента). Основним завданням матеріалу є вбирання та утримування рідини, що виділяє продукт харчування. При наявності в матеріалі суперабсорбента, його здатність до вбирання в значній мірі буде перевищувати його власну вагу, а також сприяти утриманню рідини у вкладиші. Всі ці властивості дозволяють зберігати продукти харчування в максимально комфортних для них умовах без надлишку вологи. Це в значній мірі подовжує строки зберігання продуктів і їх чудовий первинний вигляд. Розміри та вологовбирність вкладишу залежить від розміру упаковки, продукту, що упаковується і його кількості.  

Лист з АБС-пластику, стрічка з АБС-пластику, плівка з АБС-пластику

Виготовляємо плівки, стрічки і листи из АБС-пластику одношарові і багатошарові (до трьох шарів включно). Кожен шар може бути забарвлений у різний колір. Застосовуються дані вироби у виготовленні: промислових форм та деталей (автотранспорту, холодильників), рекламної продукції методом формування, або вигину; споживчих товарів, а також в якості виробного та облицювального матеріалів в умовах різних температур. Плівки, стрічки і листи виробляються в диапазоні товщин: 0,2 – 2 мм. Ширини виробів (до 1000 мм включительно), колір, об'єми і шаг різу узгоджуються з замовником заздалегідь. Плівки, стрічки, листи виробляються з високоякісного акрилонітрилбутадієнового пластика.

Модифіковане газове середовище (МГС)

МГС – сукупність певних газів (наприклад, кисень, вуглекислий газ, азот), узятих в певних пропорціях, що необхідні для зберігання свіжих продуктів харчування в максимально «комфортних» для даного продукту умовах, без втрачання смакових якостей, структури продукту і його зовнішнього вигляду. Кількість і пропорції газів залежать від виду харчового продукту, що буде пакуватися. Технологія використання МГС дає можливість: пакувати та зберігати продукт без втрати його первісного смаку, кольору і форми; в декілька разів збільшити строк зберігання; звести до мінімуму кількість повернень простроченого продукту; зберігати в упаковці свіжі продукти харчування без консервантів; завдяки привабливому вигляду продукту й упаковки, розширити географію продажу.      

Орієнтована полістирольна плівка (ОПС).

Орієнтована полістирольна плівка (ОПС). Полістирол – твердий, жорсткий, аморфний полімер з високою морозостійкістю і вологостійкістю. Завдяки процесу орієнтації, за рахунок змін в молекулярній структурі, плівка набуває такі прекрасні властивості як: прекрасну прозорість, привабливий блискучий вигляд, відмінну якість поверхні; відмінну жорсткість, міцність на розрив, удар, прокол; герметичність до пропуску вологи й пари; високу теплостійкість і морозостійкість, хорошу стійкість до масел, жирів, розчинників; стійкість до механічних ушкоджень, усадці; відмінне сприйняття друку й зварювання. Все це робить орієнтовану полістирольну плівку ідеальним матеріалом для виробництва високопрозорої упаковки для готових до вживання продуктів харчування.

Плівка бар’єрна для запаювання бар’єрного поліпропіленового лотку

Плівка бар’єрна для запаювання бар’єрного поліпропіленового лотку – це багатошарова плівка з внутрішнім шаром матеріалу, що володіє високими бар’єрними властивостями, наприклад, сополімер етилена з вініловим спиртом (EVOH). Необхідно узгодження з клієнтом таких параметрів, як товщина і ширина плівки, тому що вони залежать від машини для запаювання лотків.

Поліетилен (ПЕ)

Поліетилен (ПЕ). Термопластичний полімер, що володіє високою хімічною стійкістю, діелектрик, один з найпоширеніших пластиків. Має низьку паро- і газопроникність, водостійкий. Зі збільшенням товщини втрачає прозорість. Стійкий до дії водяних розчинів солей, кислот, лугів. Вироби з ПЕ придатні для склеювання, якщо попередньо пройдуть короткочасну обробку окислювачем. Одержують ПЕ декількома способами, в залежності від цього ділиться на поліетилен: 1) високого тиску (ПЕВТ), або низької густини (ПЕНГ) – м’який матеріал; 2) низького тиску (ПЕНТ), або високої густини (ПЕВГ) – більш твердий, ніж ПЕВТ; 3) лінійний поліетилен високого тиску, низької густини (ЛПЕВТ, або ЛПЕНГ) – більш твердий, ніж ПЕВТ. Нешкідливий, не виділяє в навколишнє середовище небезпечні для здоров’я людини речовини. Є чудовим матеріалом для виробництва товстих і тонких плівок, у тому числі й харчових.    

Поліетилентерефталат (ПЕТ).

Поліетилентерефталат (ПЕТ). Твердий полімер з хорошою прозорістю. Міцний, зносостійкий, має низьку газопроникність і гарні бар’єрні властивості. Стійкий до впливу жирів, володіє високою ударостійкістю в широкому діапазоні температур, має низький коефіцієнт вологовбирання, відмінно офарблюється, має високий рівень морозостійкості (до -50 С), що дозволяє використовувати його в упаковці для заморожених продуктів харчування, напівфабрикатів і для виготовлення прозорої упаковки.  

Поліпропілен (ПП).

Поліпропілен (ПП). Твердий, термостійкий, водостійкий, з хорошими бар’єрними властивостями полімер, практично не піддається корозійному розтріскуванню, стійкий до агресивних хімічних та біологічних середовищ. Вироби з поліпропілену витримують кип’ятіння, можуть стерилізуватися паром без будь-якої деформації і зміни механічних, хімічних та фізичних властивостей матеріалу. Посуд з поліпропілену зручний як для розігріву різноманітних продуктів харчування в мікрохвильовій печі, так і для заморозки в холодильних і морозильних камерах, і при цьому матеріал не виділяє шкідливих для здоров’я речовин. Всі ці властивості роблять поліпропілен практично незамінним матеріалом у виробництві харчових лотків (контейнерів).

Поліпропіленова плівка (ПП-плівка, ПП плівка), поліпропіленова стрічка (ПП-стрічка, ПП стрічка), поліпропіленовий лист (ПП-лист, ПП лист)

Виготовляємо ПП-плівки, стрічки і листи одношарові і багатошарові (до трьох шарів включно). Кожен шар може бути забарвлений у різний колір. Застосовуються дані вироби в найрізноманітніших галузях полимерної промисловості і є, як правило, основою для виробництва пластикової упаковки, промислових форм та деталей, рекламної продукції методом формування, або вигину. Плівки, стрічки і листи виробляються в диапазоні товщин: 0,2 – 2 мм. Ширини виробів (до 1000 мм включительно), колір, об'єми і шаг різу узгоджуються з замовником заздалегідь. Плівки, стрічки, листи виробляються з наступних матеріалів: PPGP (гомополімер пропілену), PPRC (статистичний (рендом) співполімер пропілену та етилену), PPIC (блок-співполімер пропілену та етилену).

Поліпропіленова плівка з поліетиленовим шаром (ПП+ПЕ-плівка, ПП+ПЕ плівка), поліпропіленова стрічка з поліетиленовим шаром (ПП+ПЕ-стрічка, ПП+ПЕ стрічка), поліпропіленовий лист з поліетиленовим шаром (ПП+ПЕ-лист, ПП+ПЕ лист)

Виготовляємо ПП + ПЕ-плівки, стрічки та листи двошарові і тришарові. Кожен шар може бути забарвлений в різний колір. Застосовуються дані вироби у найрізноманітніших галузях полімерної промисловості і служать, як правило, основою для виробництва пластикової упаковки, промислових форм, рекламної продукції методом формування, або вигину. Плівки, стрічки та листи виробляються в діапазоні товщин: 0,2 - 2 мм. Ширини виробів (до 1000 мм включно), колір, обсяги і крок різання узгоджуються із замовником заздалегідь. Плівки, стрічки, листи виготовляються з наступних матеріалів: PPGP (гомополімер пропілену), PPRC (статистичний (рендом) співполімер пропілену та етилену), PPIC (блок-співполімер пропілену та етилену), LLDPE (лінійний поліетилен низької густини (високого тиску)), LDPE (поліетилен низької густини (високого тиску)).

Полістирольна плівка (ПС-плівка, ПС плівка), полістирольна стрічка (ПС-стрічка, ПС стрічка), полістирольний лист (ПС-лист, ПС лист)

Виготовляємо ПС-плівки, стрічки і листи одношарові і багатошарові (до трьох шарів включно). Кожен шар може бути забарвлений у різний колір. Застосовуються дані вироби в найрізноманітніших галузях полимерної промисловості і є, як правило, основою для виробництва пластикової упаковки, промислових форм та деталей, рекламної продукції методом формування, або вигину. Плівки, стрічки і листи виробляються в диапазоні товщин: 0,2 – 2 мм. Ширини виробів (до 1000 мм включительно), колір, об'єми і шаг різу узгоджуються з замовником заздалегідь. Плівки, стрічки, листи виробляються з наступних матеріалів: HIPS (ударостійкий полістирол), GPPS (полістирол загального призначення).